Despre noi

CASA JAD Boutique este un centru de sanatate din Romania care va propune solutii naturale de mentinere a sanatatii generale a organismului, de intarire a sistemului imunitar, si de recuperare a calitatii vietii, pierduta din cauza varstei, bolilor sau a stilului nesanatos de viata.

CASA JAD Boutique este locul care adaposteste una dintre cele mai mari minuni ale naturii, locul care a fost gandit sa reprezinte un echilibru intre natura si tehnologie, locul ce reuseste sa va transpuna intr-o alta dimensiune.

Departe de agitatia urbana, intr-un decor fermecator, intim si plin de naturalete si caldura, centrul de sanatate CASA JAD Boutique, specializat pe terapia cu pietre de Jad incalzite, va ofera refugiul perfect pentru trup si suflet.

Odata ce faceti primul pas in CASA JAD Boutique veti simti o energie speciala, de parca timpul s-ar opri in loc si va indeamna la “mai vreau”! Un loc in care veti descoperi foarte multe lucruri interesante despre magica piatra de JAD, „piatra longevitatii” sau „piatra rinichilor”, asa cum o numesc chinezii de mai bine de 6.000 de ani.

Va invitam sa ne cunoasteti si sa aflati toata istoria incredibila a jadului – piatra care o sa va cucereasca de la prima vedere!

Despre noi

Experienta

11 ani de experienta in Terapii cu JAD
Peste 100.000 de sedinte de masaj
Peste 15.000 de clienti multumiti

Concept

Produse si servicii premium
Centru terapeutic cu un concept unic

Garantii

24 de luni garantie la toate produsele!
Service in garantie si post garantie la nivel national

Testare gratuita

Sedinte de masaj gratuite la prima vizita
Testarea tuturor produselor la prima vizita
0/5 (0 Reviews)