Garantie si retur

GARANTIA COMERCIALA DE PRODUS

SMARTEXIM GROUP SRL respecta legislatia in vigoare de garantie comerciala la orice produs CASAJAD. 

Pentru a beneficia de garantia de produs in cazul unui defect la livrare, datorat transportului sau manipularii sau a unei defectiuni ce apare in urma utilizarii, va rugam sa contactati:

SMARTEXIM GROUP SRL

e-mail: officeunirii@casajad.ro

Tel.: 0741 200 062 / 0723 151 151 / 0741 888 566

Durata garantiei

Perioada de garantie aferenta tuturor produselor CASA JAD este 24 luni din momentul achizitiei pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoanele juridice (uz commercial).

Garantia este de minim 24 luni, in functie de produsul achizitionat (poate diferi de la produs la produs) si este valabila de la data achizitionarii lui. 

Conditii pentru acordarea garantiei

Garantia este valabila de la data cumpararii produsului CASA JAD. Pentru a beneficia de garantie, trebuie sa prezinti bonul de casa sau factura fiscala a produsului cumparat.

Se exclud:

Garantia nu se acorda produselor CASA JAD care au fost depozitate sau asamblate incorect, folosite inadecvat sau in alte scopuri, alterate sau curatate prin metode improprii sau cu substante neadecvate.
Garantia nu acopera uzura normala a produsului, taieturi, zgarieturi sau orice alta forma de deteriorare cauzata de impact sau accidental.

Garantia nu se acorda daca produsul a fost depozitat afara sau in conditii de umiditate. Garantia nu se acorda decat cumparatorului original al produsului si nu este transferabila.

Drepturi legale generale

Aceasta garantie iti da drepturi legale specifice. In nici un caz aceasta garantie nu afecteaza drepturile tale, date prin lege.

DREPT DE RETUR LA ACHIZITIILE ONLINE

Legislatia care reglementeaza drepturile consumatorilor la achizitiile ONLINE este OUG 34/2014. http://www.anpc.gov.ro

SMARTEXIM GROUP SRL respecta si promoveaza in mod public legislatia care reglementeaza drepturile consumatorilor la achizitiile online.

Conform legislatiei, dispuneti de 14 zile in care puteti sa va razganditi.

Trebuie sa returnati produsele la adresa indicata de Smartexim Group srl, achitand taxa de transport.

Conform legislatiei in vigoare, daca un produs a fost testat in showroom si apoi comandat si achizitionat, aceasta achizitie se exclude din categoria achizitiilor online. Valabil si pentru achizitiile directe: produsele testate in showroom si apoi achizitionate nu pot face obiectul unui retur).

Produse in cazul carora nu este aplicabil dreptul de retragere (retur) din contract conform legislatiei:

  • produsele care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid

  • produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena

  • produsele care au fost desigilate de consumator

  • produsele care au fost executate dupa specificatiile consumatorului

  • ziarele sau periodicele care nu au fost livrate in baza unui abonament.

Nota:  patul de masaj cu pietre de jad (varianta luxury, varianta standard si varianta extensibil) sunt produse executate pe comanda, susceptibile de a fi deteriorate si a arata urme de uzura imediat de la desigilare si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

In cat timp primiti banii inapoi pentru produsul returnat?

Rambursarea fondurilor se face in maxim14 zile de la primirea returului, prin aceeasi metoda de plata. ​Pentru comenzile platite prin transfer bancar sau cu cu cardul, suma va fi returnata in acelasi cont bancar utilizat la tranzactionare. Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.

Asigurati-va ca in pretul de rambursare a fost inclus si costul livrarii.  

Atentie! Conform legislatiei, consumatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora.

 
De retinut

Produsul returnat trebuie sa contina ambalajele originale si sa nu aiba semne vizibile de folosinta, toate accesoriile livrate, dupa caz, precum si documentele insotitoare la momentul livrarii: certificatul de garatie si bonul fiscal sau factura fiscala.

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, documente lipsa, ne rezervam dreptul de a refuza returul sau de a diminua valoarea de cumparare a produsului cu o suma ce va fi stabilita si comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Anularea tranzactiei este posibila doar daca livrarea produsului nu a fost initiata deja. Daca ea a fost deja initiata, clientul isi asuma cheltuielile de transport ale coletului (tur si retur).