Imbunatateste-ti imaginea pe toate cele trei niveluri: mental, emotional si fizic!

Fii deschis si explorator!

Invata sa-i oferi organismului tau ingrediente 100 % naturale – pietre naturale de jad, turmalina, raze infrarosii – si antreneaza-ti zi de zi creierul ca sa iti imbunatatesti imaginea de sine. Depinde de tine ce alegi sa faci pentru organismul tau si cum alegi sa te folosesti de informatiile primite.

Terapia cu Patul de masaj CASA JAD este una dintre cele mai puternice si mai facile modalitati de a prelua controlul asupra propriului organism.

Simplu si spectaculos! Apesi pe un buton si te bucuri de fascinantele descoperiri ale Medicinei Traditionale Chineze – presopunctura, termoterapie si pietre semipretioase de jad si turmalina – in confortul propriului camin, in concediu sau la birou.

Stimularea centrilor nervosi de pe coloana reuseste sa energizeze fiecare organ in parte, asa ca se obtine o stimulare pe toate cele trei

niveluri: mental, emotional si fizic. Totul este facut 100 % natural fara reactii adverse, sigur si benefic.

O gama variata de 7 programe automate incluse in memoria Patului de masaj CASA JAD reuseste sa ofere o multime de beneficii:

  • elongatia coloanei la cald (ideala impotriva durerilor de spate, scolioza, spondiloza cervicala, cifoza, hernie de disc, etc.)
  • imbunatatire circulatie sanguina
  • detoxifiere
  • eliminare insomnii, stres, stari de depresie, anxietate, atacuri de panica
  • relaxare profunda
  • crestere putere de concentrare
  • energizare, etc.

Patul de masaj CASA JAD este usor de folosit, placut, cu efecte profunde si de durata. In timpul masajului iti pui masca cu pietrele naturale de jad, o pereche te casti cu muzica de relaxare, pornesti programul preferat si explorezi senzatii noi.

Te asteptam sa experimentezi senzatii inedite!

 

Spor in toate si sa ne vedem cu bine la CASA JAD Boutique!

Sunati-ne acum si programati-va pentru o sedinta de termomasaj in care veti beneficia de toate efectele Termoterapiei cu Raze infrarosii precum si de beneficiile cristalelor de jad si turmalina dar si de o binemeritata relaxare!
 
Spor in toate si sa ne vedem cu bine la CASA JAD Boutique!

Nu lasa aceasta informatie sa se piarda! Anunta-ti rudele si prietenii, mai ales daca stii oameni aflati in suferinta!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Adauga un comentariu cu Facebook

Terapie prin rasfat

Aboneaza-te acum pentru a primi cele bune oferte pentru tine si pentru a fi mereu in pas cu noutatile!