Metode de plata

CASA JAD Boutique va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

1. Plata in sistem ramburs

Plata in sistem ramburs se efectueaza integral, in numerar, la momentul livrarii comenzii. In cazul livrarii produselor de catre firmele de curierat plata se va face catre comisionarul ca va face livrarea.

2. Transfer bancar

Dupa trimiterea comenzii, vei primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati.

3. Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii Dvs.

Pentru plata online cu cardul, tranzactia va aparea in extrasul de cont cu numele „casajadboutique„.