Misiunea CASA JAD Boutique

CASA JAD Boutique este un Centru Wellness de Terapie prin masaj automatizat cu Pietre de jad, turmalina si raze infrarosii. Folosim principii milenare provenite din Medicina Traditionala Chineza, veche de 5000 de ani, printre care: chiroterapie, presopunctura, termoterapie (cu raze infrarosii), cristaloterapie, aromaterapie, pe care le imbinam armonios cu un decor fermecator, intim si plin de naturalete si cu muzica de relaxare.

CASA JAD Boutique exista din pasiune pentru sanatate – sanatate obtinuta natural! Existam pentru a oferi oamenilor o stare de bine in tumultul cotidian pentru ca ne dorim ca in fiecare zi sa promovam un stil de viata sanatos!

Misiunea noastra este aceea de a oferi informatii despre cum ne putem pastra sanatatea prin metode naturale, de a preveni starile de oboseala si epuizare fizica si psihica printr-o tehnica foarte facila, placuta si oricand accesibila.

Oferim servicii de masaj terapeutic pe baza de abonamente si vanzare de aparate de masaj pentru toti cei care doresc sa isi pastreze sanatatea intr-un mod natural si care inteleg ca preventia este foarte importanta.

Puncte forte