Terapia cu pietre de Jad, Presopunctura si Tehnicile de eliberare emotionala (EFT)

Zilele trecute am avut bucuria sa particip la un seminar sustinut de Liliana Stanciu, un om deosebit care ne-a impartasit foarte multe informatii extrem de importante, utile si benefice.

La acest seminar am aflat ca Tehnicile de eliberare emotionala (EFT) sunt de fapt tehnici care aplica presopunctura (i se mai spune: tapping, bataie, atingere, apasare) pe anumiti centri nervosi, insotite de afirmatii specifice.  EFT lucreaza pe 9 puncte principale. Aceste puncte se afla in zona fetei, a gatului si a toracelui. In urma atingerii acestor puncte se face detensionare si eliminare de blocaje energetice.

Masajul automatizat cu pietre de Jad este, deasemenea, o terapie care foloseste presopunctura pe centrii nervosi  cu scopul de a ne crea o stare generala de bine si de a ne corecta postura spatelui. Diferenta dintre presopunctura facuta prin EFT si masajul automatizat cu pietre de Jad este aceea  ca masajul cu pietre de Jad lucreaza pe muschii paravertebrali unde se afla cei mai importanti centri nervosi.

Prin presarea acestor puncte se stimuleaza functia organelor interne ajutandu-le in acest fel sa lucreze la parametri optimi. In plus fata de presopunctura, Terapia cu pietre de Jad lucreaza si cu caldura, mai exact cu raze infrarosii renumite pentru beneficiile aduse intregului organism si anume:
  1. Imbunatatirea circulatiei sangelui – razele infrarosii cresc temperatura tesuturilor subcutanate adanci astfel incat capilarele se dilata si circulatia sangelui se imbunatateste.

  2. Ajustarea presiunii arteriale – hipertensiunea si ateroscleroza sunt afectiuni ale arterelor ingustate din sistemul nervos, sistemul endocrin si rinichi. Razele infrarosii pot regla tensiunea arteriala prin largirea capilarelor si stimularea circulatiei sangelui.Sistemul nervos autonom

  3. Calmarea durerilor de incheieturi – prin penetrarea in profunzime razele infrarosii incalzesc organele interne si relaxeaza muschii ceea  ce duce la cresterea fluxului de oxigen care ajuta la nutritia interna. In acest fel se elimina oboseala fizica acumulata si se elimina rezidurile cu efect de imbatranire precum acidul lactic eliminandu-se astfel inflamatiile si durerile interne.

  4. Echilibrarea sistemul nervos – rolul sistemului nervos este de a regla functia organelor interne. Oboseala acumulata in timp si stilul de viata sedentar vor genera simptome precum imunitate scazuta, dureri de cap, ameteala, insomnia, lipsa de vitalitate. Razele infrarosii amelioreaza si in timp elimina aceste stari de oboseala prin mentinerea sistemului nervos in cea mai buna stare de functionare.

  5. Infrumusetarea pielii – absorbtia de raze infrarosii ajuta la eliminarea radicalilor cu efect de imbatranire precum acidul lactic, colesterolul, grasimea subcutanata in exces. Aceste reziduri depuse in tesuturi  sunt eliminate direct prin piele aceasta devenind mai fina si mai neteda.

  6. Scaderea in greutate – razele infrarosii cresc temperatura interna si activeaza celulele. Acest proces  stimuleaza metabolismul sa arda grasimile depuse in timp, ceea ce va genera reducerea tesutului adipos intr-un mod vizibil.

  7. Intarirea ficatului – vechii greci considerau ca ficatul este considerat centrul emotiilor si locul in care se formeaza sangele iar spaniolii Ficatul este singurul organ care se poate regenera singur prin refacerea tesutului necrozat cu conditia ca acesta sa nu fie expus la boli cronice pentru o perioada indelungata. Efectul caloric generat de Razele Infrarosii are rolul de regenerare a celulelor si tesuturilor ficatului mentinand un mediu intern curat pentru tot organismul.

In urmatorul articol vom vorbi despre alte 3 principii din Medicia Traditionala Chineza, prinicpii care stau la baza terapiei prin masaj automatizat oferita de Centrul CASA JAD Boutique.

Puteti primi toate aceste beneficii prin accesarea unui abonament de masaj ori chiar la voi acasa prin achizitionarea aparatelor de masaj.

Spor in toate si sa ne vedem cu bine la CASA JAD Boutique!

Sunati-ne acum si programati-va pentru o sedinta de termomasaj in care veti beneficia de toate efectele Termoterapiei cu Raze infrarosii precum si de beneficiile cristalelor de jad si turmalina dar si de o binemeritata relaxare!
 
Spor in toate si sa ne vedem cu bine la CASA JAD Boutique!

Nu lasa aceasta informatie sa se piarda! Anunta-ti rudele si prietenii, mai ales daca stii oameni aflati in suferinta!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Adauga un comentariu cu Facebook

Terapie prin rasfat

Aboneaza-te acum pentru a primi cele bune oferte pentru tine si pentru a fi mereu in pas cu noutatile!